Εσωτερικές Πόρτες

expertdoor, Powered and designed by Genco Power SA

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

Τα συνθετικά κουφώματα που χρησιμοποιούμε είναι της Γερμανικής Εταιρίας Kommerling. Τα κουφώματα αυτά είναι από σκληρό PVC, ενισχυμένα εσωτερικά με θερμογαλβανισμένο χάλυβα στην κάσα και το φύλλο. Έχουν Γερμανικούς μηχανισμούς της GU με πολλαπλά περιμετρικά κλειδώματα. Τα κουφώματα αυτά προσφέρουν πλήρη θερμομόνωση, στεγανότητα και λόγω των πολλαπλών κλειδωμάτων την μέγιστη ασφάλεια.


Δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.Τα κουφώματα Kommerling αποτελούν την ασπίδα στο θόρυβο, την απαίτηση στην ποιότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, την επιβολή στην αισθητική άποψη, την άρνηση στη συντήρηση και το Ναι στην τέλεια λειτουργικότητα.
Τα κουφώματα Kommerling είναι η πλέον ενδεδειγμένη επένδυση για κάθε ακίνητο που ανακαινίζεται, αναπαλαιώνεται ή κατασκευάζεται.

       koyfomata

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 

 Μια διαχρονική πρόκληση αισθητικής είναι τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kommerling.
Το κύρος αυτής της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και το επίπεδο παραγωγής την τοποθετούν στην πρώτη θέση στο χώρο του προφίλ PVC
.

Για την εξασφάλιση της ολικής ποιότητας που χαρακτηρίζει τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων της Kommerling, πραγματοποιούνται πολλαπλά τεστ αντοχής στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Γερμανία. Το προφίλ ανταποκρίνεται ιδανικά ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, με πολύ υψηλό δείκτη ασφάλειας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

                  Δείτε λεπτομέρειες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΥΦΩΜΑ
Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Kommerling διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμού που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα. Η Kommerling δημιουργεί αρχιτεκτονικές προτάσεις πάνω από συγκρίσεις.